بهترین مارک کنسرو تن ماهی در جعبه های 24عددی

بزرگترین مرکز توزیع تن ماهی خوب در کشور

امروز پیدا کردن یک مرکزخوب و معتبر که بتوان با اطمینان خاطر از آن خرید کرد کمی سخت است چون شرکت های زیادی امروز در ایران در حال فعالیت در عرصه کنسرو تن ماهی هستند که هرکدام یک برند خاصی دارند در بازار کار می کنند یک شرکت معتبر باید کلیه موارد زیر را داشته باشد تا بتوان بهترین کنسرو ماهی را از آن خریداری کرد:

  • داشتن خلاقیت و نوآوری در تولید محصول با کیفیت
  • شرکت موفق درک می‌کند که ارزش نهایی را نیروهای کارش تولید می‌کنند.
  • شرکت خوب سعی می‌کند نیروهایش باسوادتر شوند تا کار مفیدتر انجام دهند.
  • شرکت خوب منافعش را با کارمندها تقسیم می‌کند.
  • رهبری بازار را به درستی انجام می دهد.
  • مدیرتی بلاتر از حد متوسط دارد.

بهترین مارک کنسرو تن ماهی در جعبه های 24عددی

نماینده فروش انواع کنسرو تن ماهی در ایران

ماهي تن در آب نمك محصولي است كه علاوه بردارابودن پروتئين با قابليت جذب بالا و اسيدهاي چرب امگا3 فاقد روغن اضافه است.از اين رو براي افردي كه در برنامه غذايي روزانه خود بايد چربي كمتري مصرف مي كنند از جمله سالمندان،بيماران با كلسترول خون بالا بيماران قلبي و كساني كه رژيم كاهش وزن دارند،محصول مناسبي محسوب مي شود.شرکت آوین کنسرو امروز با برندهای معروف ایران سعی کرده است در تمام ایران نمایندگی معتبر پخش کنسرو تن ماهی بزند که مزایای نمایندگی را در زیر بین می کنیم:

  • امکان فعالیت در حوزه انحصاری فروش در صورت داشتن صلاحیت های لازم
  • معرفی نمایندگان در نمایشگاه ها و مناسبت های مربوطه
  • ارائه کاتالوگ محصولات به صورت رایگان
  • دریافت تخفیف فروش نمایندگی
  • دریافت درصدی از مبلغ فروش در ازای بازاریابی و معرفی هر مشتری

بهترین مارک کنسرو تن ماهی در جعبه های 24عددی

همه چیز درباره کنسرو تن ماهی

یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در مرحله بعد جهت متوقف ساختن فعالیت‌های میکروبی و شیمیایی انجام می‌گیرد. فرآیند حرارتی در ماهی سبب نرم شدن بافت‌‌ها، تغییر ماهیت پروتئین‌ها، کاهش رطوبت و بسیاری تغییرات دیگر می‌شود و از طرفی ماندگاری آن را بهبود می‌بخشد. منظور از کنسرو نمودن ماهی نیز تهیه محصولی است که بتوان آن را برای مدت طولانی حفظ نمود و در پایان مدت نگهداری نیز مطمئن بود که محصول سالم و قابل مصرف است.انواع ماهی تن از خانواده اسکامبریده(Scombridae) و از ماهی‌های دریایی می‌باشند که در اقیانوس کبیر، هند، اطلس و بعضی دریاهای وابسته به این اقیانوس‌ها از جمله آب‌های جنوبی ایران(دریای عمان، تنگه هرمز و قسمتی از خلیج‌فارس) پراکنده‌اند که دارای جنس و گونه‌های متعددی می‌باشند. کنسرو ماهی تن در روغن: فرآورده‌ای است از گوشت یک یا چند گونه از ماهی‌های تن که پس از پخت اولیه و پُر شدن در قوطی و افزودن روغن و نمک به آن، دربندی و فرآیند حرارتی را گذرانده باشد.

بهترین مارک کنسرو تن ماهی در جعبه های 24عددی

بهترین مارک کنسرو تن ماهی در جعبه های 24عددی

اگر بخواهیم بهترین برندهای ایران را به شما معرفی کنیم تا بتوانید یک خرید لذت بخش و عالی داشته باشید باید بگویم برندهای شرکت آوین کنسرو برندهای روز با کیفیت بالا و قیمت مناسب هستند که می توانید با خیال راحت خرید کنید برندهایی همچون:اصالت،چینود،شبنم،سیحون،اورگانا،درج،گراتیس،کیمبال،ناگیان،شیوه،چیلک،شونتون،پنجره،آفرینها،ریمو و ساحل طلایی که امروز در بازار ایران در باکس یا شل های 24 عددی و در اندازه های 120 و180 گرمی عرضه می شوند.و طرفداران بسیار زیادی دارند برای خرید هریک از برندهای زیر فقط کافیست همین حالا با ما تماس بگیرید.

بهترین مارک کنسرو تن ماهی در جعبه های 24عددی

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
تماس با ما